Campings aan het strand > Auteur: Tom Vink

Auteur: Tom Vink

campingsaanhetstrand.nl tom

Hoi, ik ben Tom, 32 jaar oud en een echte vakantieliefhebber! Dat begon eigenlijk als kind al, toen ik de dagen aftelde totdat ik samen met mijn ouders en broertje naar de camping kon. Samen op avontuur, nieuwe vriendjes maken, eindeloos voetballen en natuurlijk van de zon en het strand genieten!

Even later heb ik ook op verschillende campings gewerkt. Eerst als badmeester, maar later ook in het tuinonderhoud en in het restaurant, als horeca manager. Ik genoot altijd enorm van de fijne sfeer die er op de campings hangt. Totdat ik op een leeftijd kwam waarop ik iets voor mezelf wilde beginnen. Toen heb ik besloten om mijn liefde voor het strand, kamperen en het helpen van anderen, te bundelen tot een nieuw online platform: Campingsaanhetstrand.nl.

Verder ga ik zelf ook graag op reis en houd ik ervan om nieuwe plekken te ontdekken. Zo heb ik in 2020 een mooie wereldreis gemaakt naar Nieuw-Zeeland en Zuid-Oost Azië. Eenmaal terug besloot ik samen met mijn vrouw een camper te kopen en hebben we 2 jaar door Europa gereisd. Hierdoor heb ik op veel prachtige campings én afgelegen plekjes heb gestaan. Van het mooie Andalusië in het zuiden van Spanje tot de prachtige stranden op Sardinië en de Lofoten in Noorwegen; we zijn echt overal geweest.

Wat betreft mijn bijdrage voor Campingsaanhetstrand.nl schrijf ik wekelijks nieuwe content voor de website, waarbij ik uitgebreid onderzoek doe naar de mooiste strandcampings. Op sommige campings ben ik zelf geweest, maar je zult wellicht ook begrijpen dat dit niet voor iedere camping haalbaar is. In dat geval check ik de Google & Zoover reviews en sta ik in contact met de grote camping-aanbieders zoals Allcamps, TUI, VacanceSelect, Roan, Ardoer en Suncamp.

Tot slot beheer ik ook de Facebookpagina, waar we dagelijks leuke tips delen en ben ik de oprichter van de website Dronemeaway.com. Reizen en (drone) fotografie zijn mijn grootste passies!

camping palau sardinie
Op de camping in Sardinië
Contact

Heb je vragen of tips? Stuur me gerust een bericht! Je kunt me bereiken via info@campingsaanhetstrand.nl.