Campings aan het strand > Nederland > Zeeland > Zeeuws-Vlaanderen

Campings aan zee in Zeeuws-Vlaanderen: 6 mooie campings, dichtbij het strand en de kust

Ben je op zoek naar een camping aan zee in Zeeuws-Vlaanderen? Op deze pagina hebben we de mooiste campings voor je uitgezocht, dichtbij de kust en het strand. Verder zijn de meeste campings zeer kindvriendelijk en beschikken ze over goede faciliteiten zoals een (overdekt) zwembad en ruime kampeerplaatsen. En mocht je geen eigen kampeermiddel hebben, dan kun je op onderstaande campings ook een chalet, vakantiehuisje of stacaravan huren. Ideaal voor een heerlijke strandvakantie in eigen land!

Campings in Zeeuws-Vlaanderen, direct aan zee

Molecaten Park Hoogduin

camping zeeuws vlaanderen molecaten park hoogduin

Camping de Zwinhoeve

Molecaten Park Waterdunen

camping zeeuws vlaanderen aan zee molecaten park waterdunen

Campings op max 15 minuten van het strand

Camping Zonneweelde

Camping de Vogel

camping zuid zeeland recreatiecentrum de vogel

Camping International

Meer aanbieders van campings in Zeeland

Meest gestelde vragen

Recreatiecentrum de Vogel is een populaire camping in Zeeuws-Vlaanderen met een mooi zwembad. Zo hebben ze hier een binnen- en buitenzwembad, een spraypark, leuke glijbanen en een apart gedeelte voor peuters en kleuters. De kinderen zullen de 70 meter lange glijbaan vast geweldig vinden!

Zeeuws-Vlaanderen herbergt enkele van de mooiste stranden van Nederland. Zo staat Cadzand-Bad bekend om zijn brede zandstranden en schone wateren, terwijl Nieuwvliet-Bad een rustiger alternatief biedt. Verder is Breskens, met zijn levendige haven en kilometers lange strand, ook een favoriet onder veel strandliefhebbers.

Wanneer je jouw trouwe viervoeter mee wilt nemen op vakantie, is Molecaten Park Hoogduin een uitstekende keuze. Deze camping biedt speciale kampeervelden waar huisdieren zijn toegestaan en er zijn ook veel mogelijkheden om een vakantiehuisje te boeken. Verder mag de hond tussen 1 mei en 1 oktober voor 10:00 uur en na 18:00 uur los lopen op het strand. Tussen die tijd is de hond wel welkom, maar moet hij zijn aangelijnd. Buiten het seizoen, tussen 1 oktober – 1 mei mag de hond de hele dag los lopen.

Er zijn meerdere leuke plekken om te ontdekken de vakantie. Zo vinden wij Sluis een gezellig stadje, met zijn historische gebouwen, gezellige winkels en beroemde sluizen. Verder is ook Breskens een aanrader, met een mooie haven, levendige vismarkt en gezellige strandpromenade. En wellicht iets minder bekend: het historische stadje Hulst, waar je gezellige pleintjes treft en de goed bewaarde vestingwerken.

Als je op zoek bent naar een kleine en rustige camping, vinden wij Camping Zwinhoeve een leuke optie. Deze camping ligt in een natuurrijke omgeving en biedt directe toegang tot de duinen en het strand. Het is een heerlijke plek voor natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen met kleine kinderen.

Meer leuke campings aan het strand in Nederland

→ Volg ons op Facebook voor nog meer inspiratie!