Campings aan het strand in de buurt van Den Haag en Scheveningen

Zoek je een camping aan het strand, in de buurt van Den Haag en Scheveningen? Wij hebben 3 mooie campings voor je uitgezocht op maximaal een half uurtje rijden van de stad. Deze zijn zeer geschikt voor zowel koppels als gezinnen met kinderen en worden met een minimaal 7,6 beoordeeld op Google. Ook is het op al deze campings mogelijk om behalve kampeerplaatsen, ook een vakantiehuisje of chalet te huren.

Campings aan het strand, op maximaal 30 minuten rijden van Den Haag en Scheveningen

Camping Vlugtenburg

camping den haag strand vlugtenburg

Vakantiepark Kijkduin

camping kijkduin den haag

Molecaten Park Noordduinen

molecaten park noordduinen strandopgang

Meer aanbieders voor een vakantie aan de kust van Zuid-Holland

  • Allcamps → Groot aanbod campings in Zuid-Holland
  • Roompot → Kindvriendelijke vakantieparken aan de kust
  • Molecaten → Betaalbare familiecampings
  • EuroparcsModerne vakantieparken
  • Suncamp → Kampeerplaatsen, chalets en vakantiehuisjes
  • VacanceSelect → Bekijk alle campings in Zuid-Holland
  • Natuurhuisje → Vakantiehuisjes en glamping tenten

Meest gestelde vragen

Wanneer je met de kinderen op vakantie gaat én graag in Den-Haag wilt verblijven, kun je het beste kiezen voor Vakantiepark Kijkduin. Dit park beschikt over leuke faciliteiten zoals een overdekt zwembad, speeltuinen, animatie en diverse sportvelden. Ook is het een autoluw park.

Den Haag heeft een 11 km lange kustlijn en beschikt over meerdere stranden. Zo kun je naar Zuiderstrand, maar ook naar het strand van Scheveningen en Kijkduin.

Dat kan bij Vakantiepark Kijkduin. Een andere leuke optie, net buiten Den Haag (in Wassenaar) is Camping Duinrell.

Het strand is zo’n 4,5 kilometer lang en bestaat voornamelijk uit zand. Gemiddeld is het ongeveer 110 meter breed, waardoor er veel plekjes zijn om je handdoek uit te gooien. Al kan het er tijdens warme dagen wel behoorlijk druk worden (ook met buitenlandse toeristen). Wat het strand vooral leuk maakt is dat het direct langs de boulevard ligt en aan de pier. Ook zijn er veel strandtentjes te vinden waar je een lekker hapje kunt eten en drinken. Het strand loopt van natuurgebied Westduinpark tot het Oostduinpark.

Hiervoor kun je wat ons betreft het beste terecht bij Camping Vlugtenburg. Hier kun je zowel kampeerplaatsen als vakantiehuisjes en ben je binnen mum van tijd op het strand. En ook heel fijn: tussen strandopgang Beukel en Ter Heijde strand mogen honden het hele jaar los lopen.

Als je veel waterpret wilt beleven tijdens de vakantie, kun je wat ons betreft het beste naar Camping Duinrell gaan. Deze camping ligt weliswaar niet direct aan het strand, maar als gast krijg je wel een flinke korting op het geweldige Tikibad. Dit is een groot zwemparadijs met meer dan 20 waterglijbanen, waterspeeltuinen en binnen- en buitenzwembaden.

Meer leuke campings aan het strand in Nederland

→ Volg ons op Facebook voor nog meer inspiratie!