Samenwerken

Wil je met ons samenwerken? Dat kan! Persoonlijk vinden wij het erg leuk om onze krachten te bundelen en samen naar mooie resultaten toe te werken. Op deze pagina vind je meer informatie over onze visie en de mogelijkheden tot samenwerking.

De visie van Campingsaanhetstrand.nl

Campingsaanhetstrand.nl is een website die de bezoeker helpt om een geschikte camping te vinden. Wekelijks komen er nieuwe pagina’s online, waarin mooie vakantiebestemmingen in Europa worden uitgelicht. Bijvoorbeeld over leuke campings aan de Nederlandse kust of luxe campings aan het strand in Frankrijk. Waar we ons voornamelijk in onderscheiden is de gebruikservaring voor de bezoeker. Bij ons vind je geen lange inhoudsloze teksten, maar straight to the point informatie, die de bezoeker direct verder op weg helpt. Aangezien onze bezoekers blij zijn met deze snelle en doelgerichte informatie, zien we dat ze vaak bij ons terugkeren.

Mogelijkheden tot samenwerking

Wat betreft samenwerken zijn er verschillende opties mogelijk. De meeste voorkomende opties zijn: 

  • Het plaatsen van een informatieve blog / advertorial
  • Camping promotie op onze website
  • Blog trips of persreizen naar interessante vakantiebestemmingen

Heb jij zelf leuke ideeën voor een samenwerking, maar staat deze optie er niet tussen? Laat het ons dan gerust weten, want ook voor jouw ideeën staan we zeker open. Je kunt contact met ons opnemen via info@campingsaanhetstrand.nl